Sosiale medium

Bø i Telemark
03
11°C
 

Dato

Fredag 21. september 2018

Web-kamera i Bø

Høgskulen
Lifjell

God fart på bustadsal i Bø

Berit Seltveit Dale, dagleg leiar hos Aktiv Eiendomsmegling i Bø, merkar godt at interessa for å kjøpe eigedom i Bø aukar. Foto: Gro B. Røiland

 

Folketalet i Bø aukar for kvart år. Det gjer også prisen på bustad i kommunen, særleg sentrumsnære eigedomar. Samstundes går tida det tek å selje bustad ned.

Statistikk basert på tal frå ulike meklarar og advokatar i området, viser at det i 2015 tok dobbelt så lang tid å selje ein bustad som det har tatt så langt i år. Dette gjeld alt frå hus til leilegheit.

Omløpstida på einebustader har akselerert. I 2015 tok det nærmare fire månadar å selje ein einebustad, i år har det tatt ein månad.

 

Les meir om bustadsal i Bø i papiravisa, som denne veka har ein fyldig Bygg og bustad-seksjon. Du kan også kjøpe avisa digitalt på byuandread.no.

 

 

 

 

 

.

Del artikkel...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bø blad

Bø blad er ei uavhengig lokalavis for Bø kommune i Telemark. Bø blad arbeider etter Redaktørplakaten, Ver Varsam-plakaten og Tekstreklameplakaten sine retningsliner for god presseskikk. Ansvarleg redaktør: Hilde Eika Nesje