Sosiale medium

Bø i Telemark
16
16°C
 

Dato

Onsdag 18. juli 2018

Web-kamera i Bø

Høgskulen
Lifjell

Har fått pengar til å planlgge gs-veg

 

Krysse jernbanen. Ordførar i Sauherad, Mette Haugholt, seier at ein ikkje veit korleis gang- og sykkelvegen skal passere jernbanen enno.

 

 

Kommunesamanslåings-pengar

Bø kommune og Sauherad kommune har fått fire millionar kroner for å starte på planlegginga av gang- og sykkelveg langs riksveg 36 mellom Bø og Gvarv.

 

– Samanslåingskommunane kunne søke om pengar til infrastrukturprosjekt. Me søkte om fem millionar og fekk fire. Det er me veldig glade for, seier ordførar i Sauherad, Mette Haugholt.

Ho meiner at dette er ei god draghjelp til prosjekteringa, sjølv om ein ikkje fekk full pott. Dei to kommunane søkte om pengar blant anna til å lage reguleringsplan, tekniske teikningar og å planlegge bruer.

Haugholt opplyser at ho har vore i kontakt med Statens vegvesen. Det har stadfesta at det vil ta på seg planlegginga for dei to kommunane.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.

Del artikkel...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bø blad

Bø blad er ei uavhengig lokalavis for Bø kommune i Telemark. Bø blad arbeider etter Redaktørplakaten, Ver Varsam-plakaten og Tekstreklameplakaten sine retningsliner for god presseskikk. Ansvarleg redaktør: Hilde Eika Nesje