Sosiale medium

Bø i Telemark
34
-10°C
 

Dato

Fredag 14. desember 2018

Web-kamera i Bø

Høgskulen
Lifjell

Svein Gunnar er årets gründer

Årets gründer. Svein Gunnar Mæland frå Bø blei tildelt pris som årets gründer under Vekstkonferansen i Ælvespeilet i dag. Maja Foss Five, leiar i hovudutval for kompetanse i fylkeskommunen, delte ut prisen. Foto: Bjørn Harry Schønhaug/Vekst i Grenland.

Telemark fylkeskommune delte ut sin årlege gründerpris under Vekstkonferansen i Ælvespeilet i Porsgrunn i føremiddag. Opp på scena som vinnar kom bøheringen Svein Gunnar Mæland. Han fekk heider og ære og ein sjekk på 50.000 kroner. Mæland får prisen for arbeidet med firmaet MSG Production AS som har etablert seg på flyplassen i Skien med hangar for produksjon av automatisk vaskemaskin for fly.

Juryen begrunnar prisen slik: «Prisvinneren har tatt ideen fra et etablert, til et helt annet og annerledes marked. Gründeren er meget kompetente på sitt område. Både stayerevne og god til å bygge relasjoner er gode beskrivelser. Ideen er enkel og genial på samme tid med et stort internasjonalt potensiale og vi vil gå så langt som å si at den vil revolusjonere en hel internasjonal bransje. Det er allerede vist interesse fra internasjonale kunder. Ideen er opprinnelig fra Midt-Telemark, og videreutvikles i Skien.»

Del artikkel...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bø blad

Bø blad er ei uavhengig lokalavis for Bø kommune i Telemark. Bø blad arbeider etter Redaktørplakaten, Ver Varsam-plakaten og Tekstreklameplakaten sine retningsliner for god presseskikk. Ansvarleg redaktør: Hilde Eika Nesje