160121 elektronikk på biblioteket

Elektronikk for «kidsa»

160121 elektronikk på biblioteket

Biblioteksjef Ingvild Elvestad Tørre (framme t.v.) og Merete Olafsdatter Nordbø i Lær Kidsa Koding! inviterer til kurs i koding og elektronikk. Bak testar kurslærarane byggesetta. F.v. Magnus Bakkåker Fosse, Tom Klovholt, Tor Kjetil Nilsen, Olav Helland, Helge Nymoen, Bjørn Nordbø, Jon Mikael Gundersen, Ivar Sund og Jørgen Tellnes. Foto: Gro B. Røiland  

Bø bibliotek har fått 35.000 kroner frå Nasjonalbiblioteket til prosjektet «Koding i biblioteket». Prosjektet er eit samarbeid med den lokale avdelinga av Lær Kidsa Koding!, ei frivillig foreining som jobbar for at barn og unge skal lære å forstå og beherske digitale verktøy og det digitale samfunnet.

Nå er det elektronikk «kidsa» skal få innblikk i. Pengane skal brukast til innkjøp av ulike byggesett av typen Kano, Littlebits, Sphero og Lego Mindstorms.

Kurset startar i februar, og det er gratis å delta.

Les meir i papiravisa eller på buyandread.com