Frå Bøgata til Bogotá. Svein Eivind Mo Haugen (t.h.) i Byting representerer kortreist musikar. Men Eva Rismo, Øystein Dag Dahle og Jo Henning Kåsein tilbyr også band frå Bogotá i Colombia.
Frå Bøgata til Bogotá. Svein Eivind Mo Haugen (t.h.) i Byting representerer kortreist musikar. Men Eva Rismo, Øystein Dag Dahle og Jo Henning Kåsein tilbyr også band frå Bogotá i Colombia.

Kartfestivalen startar i dag

Frå Bøgata til Bogotá. Svein Eivind Mo Haugen (t.h.) i Byting representerer kortreist musikar. Men Eva Rismo, Øystein Dag Dahle og Jo Henning Kåsein tilbyr også band frå Bogotá i Colombia.

Byting startar festen. Svein Eivind Mo Haugen (t.h.) og dei andre i bøgruppa Byting har fått oppdraget med å starte konsertprogrammet på årets Kartfestival. Arrangørane Eva Rismo (f.v.), Øyvind D. Dahle og Jo Henning Kåsin har 10 band på planen i dag og i morgon. Foto: Marta Kjøllesdal.

Kartfestivalen 2016 på Gvarv går av stabelen i dag og i morgon. Konsertprogrammet tel 10 konsertar. I kveld er det Byting, Stein Torleif Bjella, Frøkedal og Familien og til slutt rap-sjefane i Karpe Diem. Laurdag går det slag i slag frå Eva & The Heartmaker drar festen i gang på ettermiddagen. I rekkjefølgje kjem Bowie-hyllesten, Tupelo frå Irland, Odd Nordstoga frå Vinje, The Temperance Movement frå England og Skampida frå Columbia. Noko for ein kvar smak, altså.

NB: Bø blad var uheldig i gårsdagens avis og skreiv at søndag også er konsertdag, men det er altså i dag og laurdag det skjer. Skal du få med deg Eva & the Heartmaker er det i morgon ettermiddag det gjeld.