190531-Ungdomskveld-Kjernehuset-04-b

Ny samlingsplass på Gvarv


Samlingsplass: Dei tykkjer det er fit at det skjer noko på Gvarv. Frå venstre Julie Meinstad Akerhaugen, Såmund Sauro Tresland, Sara Heien, Olav Haukvik, Per Norendal, Emil Sannes Hegg, Eivind Lie, Jakob Sæl og Ida Emilie Øien Dalen.


Taco, brettspel og karaoke var blant tilboda då den første Ungdomskvelden vart arrangert på Kjernehuset på Gvarv sist fredag.

– Dette var veldig bra, tykkjer Olav Haukvik.

Det er litt seint fredag kveld og Olav er saman med Julie Meinstad Akerhaugen, Såmund Sauro Tresland, Sara Heien, Per Norendal, Emil Sannes Hegg, Eivind Lie og Jakob Sæl på den første Ungdomskvelden på Kjernehuset på Gvarv.

Ungdommane fortel at dei har sakna ein plass der dei kan vere saman.

Les meir i papiravisa eller i eavisa på nett.