190606 Sommarland Eli Landsdal

Park-oppussing for 15 millionar kroner

Marknads- og salskoordinator Eli Landsdal ved det nye kioskbygget i Sommarland. Foto: Gro B. Røiland

Når Sommarland til helga opnar dørene for sesongstart, er parken oppgradert for 15 millionar kroner.

Både godt synlege og mindre synlege oppgraderingar er gjort. Blant det godt synlege er iskiosken på øya ved Sommarlandelva som er utvida frå 5 til 76 kvadratmeter. Her er det nå både is og mat å få, opplyser marknads- og salskoordinator Eli Landsdal.

Elles er mykje i parken nymåla i nye, friske fargar, det er satt ut fleire nye benkar, det er blitt fleire sitteplassar under tak og solsegl, nye solsenger er på plass og attraksjonen Tryll er endeleg i gang. 

Fredag ettermiddag inviterer parken lokalbefolkningen til årets fyrste Sommarland-bad.