SAUHERAD BARNE- OG UNGDOMSSKOLE 8A: Bak f.v. Ylva Flatin Kirkestuen, Vegard Nordskog Rønningen, Elisabeth Røyneberg, Håkon Haukvik Sauar, Daniela Kurseviciute og Eilef Vegheim. Framme f.v. Tor Anders Solem Aase, Ida Gullbring Dammen, Lars Magnus Kvan Haugen, Thea Cassandra Nordbakk Haugen, Stine Vegsund Hvitås, Mathias Håkonsløkken og Thea Therese Arud Kaasa. Kontaktlærar er Jorunn Kaasa.
SAUHERAD BARNE- OG UNGDOMSSKOLE 8A: Bak f.v. Ylva Flatin Kirkestuen, Vegard Nordskog Rønningen, Elisabeth Røyneberg, Håkon Haukvik Sauar, Daniela Kurseviciute og Eilef Vegheim. Framme f.v. Tor Anders Solem Aase, Ida Gullbring Dammen, Lars Magnus Kvan Haugen, Thea Cassandra Nordbakk Haugen, Stine Vegsund Hvitås, Mathias Håkonsløkken og Thea Therese Arud Kaasa. Kontaktlærar er Jorunn Kaasa.

Nye elevar på ungdomsskulen i Midt-Telemark