SENDTE BALLEN VIDARE: Kommunen sitt PTN-utval takka nei til å handsame dispensasjonssøknad frå Bø handelspark. I staden sendte utvalet den vanskelege «nøtta» vidare til kommunestyret. Rundt bordet sat f.v. Arvid Hagen (Ap), Tor Håkon Kaasa (FrP), Silje Ulverød Larsen (MDG), Espen Lydersen (MDG), kommunalsjef Vidar Lofthus, utvalsleiar Øystein Slettebø (Sp), Kristin Kleppen (H) og Einar Fagerås (Sp).
SENDTE BALLEN VIDARE: Kommunen sitt PTN-utval takka nei til å handsame dispensasjonssøknad frå Bø handelspark. I staden sendte utvalet den vanskelege «nøtta» vidare til kommunestyret. Rundt bordet sat f.v. Arvid Hagen (Ap), Tor Håkon Kaasa (FrP), Silje Ulverød Larsen (MDG), Espen Lydersen (MDG), kommunalsjef Vidar Lofthus, utvalsleiar Øystein Slettebø (Sp), Kristin Kleppen (H) og Einar Fagerås (Sp).

Bekymra for pølser i handelsparken