TRENINGSKVELD: Måndag er treningskveld for dei yngste. F.h. Sondre Vegheim Flåtin (8), Jon Espen Lia (8), Aksel Lia (10), Snorre Skalstad (14), Arthur Kigen (12) og Edvard Kigen (10). Bak f.v. mamma Ingunn Skalstad, og Gunnar Reinsborg, Kjell Juvland og Dag Robert Hansen frå Sauherad skytterlag.
TRENINGSKVELD: Måndag er treningskveld for dei yngste. F.h. Sondre Vegheim Flåtin (8), Jon Espen Lia (8), Aksel Lia (10), Snorre Skalstad (14), Arthur Kigen (12) og Edvard Kigen (10). Bak f.v. mamma Ingunn Skalstad, og Gunnar Reinsborg, Kjell Juvland og Dag Robert Hansen frå Sauherad skytterlag. FOTO: Gro Birgitte RøilandBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

På Nordagutu møtest skyttarar i alderen 8 til 80 pluss