JUBEL: Jentene jublar for siger, gutane og trenarar jublar saman med dei for ei flott volleyballhelg. Bak frå venstre: Torstein Sisjord, Gediminas Suchovinskis, Bjørnar Sevre, Bjørnar Sanda, Ingrid Andrup, Elita Tvinde, Birk Staven og Frode Tvinde. I midten frå venstre: Øyvor Kåsa, Gunhild Midtbø, Kristine Brekke Soterud, Iris Raukleiv, Austeja Suchovinskyte og Matylda Malachowska.
Fremst: systrene Veronika og Amerina Barstad.
JUBEL: Jentene jublar for siger, gutane og trenarar jublar saman med dei for ei flott volleyballhelg. Bak frå venstre: Torstein Sisjord, Gediminas Suchovinskis, Bjørnar Sevre, Bjørnar Sanda, Ingrid Andrup, Elita Tvinde, Birk Staven og Frode Tvinde. I midten frå venstre: Øyvor Kåsa, Gunhild Midtbø, Kristine Brekke Soterud, Iris Raukleiv, Austeja Suchovinskyte og Matylda Malachowska. Fremst: systrene Veronika og Amerina Barstad. FOTO: Mari Tvinde

Jentene gjorde reint bord – til topps etter spennande finale