NESTEN I MÅL: Handball jenter 16 mista billettane til treningsleir i Kroatia i vinter. No er dei snart i mål med å skaffe pengar fortel Anne Marte Juvland Herrefoss og Marie Skauge Svendsen. Dei selde lodd under torgdagen.
NESTEN I MÅL: Handball jenter 16 mista billettane til treningsleir i Kroatia i vinter. No er dei snart i mål med å skaffe pengar fortel Anne Marte Juvland Herrefoss og Marie Skauge Svendsen. Dei selde lodd under torgdagen. FOTO: Marta KjøllesdalBilde 1 av 9

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Populær torgdag: Mange var med og skapte liv i sentrum