Sosiale medium

Bø i Telemark
33
-5°C
 

Dato

Laurdag 16. februar 2019

Web-kamera i Bø

Høgskulen
Lifjell

Gullbring finn fram OL-fakkelen

Bø blad hadde 3. desember 1993 stor reportasje frå fakkelstafetten.

 

I november 1993 var fakkelstafetten i Bø, som fyrste stopp på vegen mot Lillehammer etter fakkeltenninga i Morgedal. Dette blei feira med folkefest og stort kulturarrangement i det som skulle bli Gullbring kulturanlegg.

Ein av faklane blei att i Gullbring. Nå er den testa og klar for bruk igjen. Fredag 9. februar inviterer Gullbring til OL-samankomst i samband med opning av OL 2018.

– Me vil vise opptak frå opningsseremonien som har vore tidlegare på dagen, seier dagleg leiar i Gullbring, Espen Raastad.

Arrangørane vil gjerne at folk delar minne og bilete frå tidlegare OL-arrangement og spesielt frå fakkel-arrangementet i Bø i 1993. Raastad oppfordrar også til å finne fram OL-effektar og -klede frå 1994. Dei som ynskjer det kan få tatt bilete av seg med OL-fakkelen.

 

Les meir i papiravisa eller i Bø blad si e-avis. Reportasjen frå Bø blad i 1993 finn abonnentane i det digitale avisarkivet.

Del artikkel...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bø blad

Bø blad er ei uavhengig lokalavis for Bø kommune i Telemark. Bø blad arbeider etter Redaktørplakaten, Ver Varsam-plakaten og Tekstreklameplakaten sine retningsliner for god presseskikk. Ansvarleg redaktør: Hilde Eika Nesje