GULLGUT: Torgeir Straand er også ein av gullgutane på digitalscena laurdag kveld.
GULLGUT: Torgeir Straand er også ein av gullgutane på digitalscena laurdag kveld.

Nasjonal satsing for hardingfelesenteret

Torgeir Straand har store planar for Norsk Hardingfelesenter, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det blir mest konsertar.

Torgeir Straand er klar for eit nytt år med Norsk Hardingfelesenter. Foto: Gro B. Røiland

Norsk Hardingfelesenter med Torgeir Straand i spissen vil i 2016 jobbe for ei nasjonal satsing på hardingfele og slåttemusikk. Planen er eit samarbeid med hardingfeledistrikta Setesdal, Hardanger og Valdres.

Også i 2016 vil hardingfelesenteret by på tolv konsertar, to temasamlingar og ei bok. I fjor blei aktiviteten langt større enn planlagt, med 20 konsertar rundt om i Telemark. Meir enn 2700 personar besøkte arrangementa i regi av Norsk Hardingfelesenter og samarbeidspartnarane.

Les meir i papiravisa eller på buyandread.com.