Tov & The Pacemakers_Foto Jostein Vedvik

Fleire bøheringar i ungdoms-OL

Tov & The Pacemakers_Foto Jostein Vedvik

I Marius-gensar: Bøungdommane i Tov & The Pacemakers i aksjon på Lillehammer. Foto: Jostein Vedvik.

Ska-punkbandet Tov & The Pacemakers frå Bø var blant artistane som i helga stod på scena under Ungdoms-OL på Lillehammer. Dei unge musikarane i Tov & The Pacemakers er Niri Lyngdal (15 år, saksofon), Brage Rørmark (19 år, gitar og vokal), Eline Nesje (16 år, saksofon), Martin Johnsrud (18 år, bass), Simen Bakkåker (16 år, trompet), Sindre Bakkåker (19 år, trommer) og Tov August Forberg (17 år, trompet).

I tillegg til desse bøheringane kan publikum høyre stemma til bøheringen Gjermund Midtbø på NRK TV. Han kommenterer idrettsarrangementet som går på NRK3, og var blant anna ein av hovudkommentatorane under opningsseremonien på Lillehammer. Bøjenta Tea Bakke er også i sving under arrangementet som tolk for troppen frå Sør Korea.