130310-Aina-Dyrud-Wassvik-3

Nominert til draumestipend

130310-Aina-Dyrud-Wassvik-3

Nominert. Aina Dyrud Wassvik er nominert til Draumestipendet 2016. Foto: Gro B. Røiland

Musikk den største interessa

Over 340 unge er nominert til Draumestipendet 2016, ein av dei er 17 år gamle Aina Dyrud Wassvik frå Bø.

Ho skriv om seg sjølv at musikk er hennar største lidenskap og interesse. Ho har halde på med musikk i heile sitt liv. Aina starta med å synge då ho var tre år, i kyrkjekoret. Ho skriv også eigne låtar. Etter kvart starta ho i den kommunale musikkskulen og fekk individuell musikkundervisning og der går ho framleis. Ho har også hatt gitar- og pianoundervisning. Ho har fått fleire lokale prisar og opptredd på Telemarksscena på NRK P1.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.