Mattis Kleppen lunsjkonsert høgskulen 180416 12

Mattis Kleppen med god lunsj

Mattis Kleppen lunsjkonsert høgskulen 180416 12

Lunsjkonsert på høgskulen. Bøhering og bassist Mattis Kleppen leverte varene til ein god lunsjkonsert i regi av Studentsamskipnaden på høgskulen i Bø i dag. Foto: Øystein Akselberg

Med eit lydhørt publikum på plass i kantina ved høgskulen i Bø spelte Mattis Kleppen ein halvtimes solokonsert i dag. Arrangør for serien av lunsjkonsertar på høgskulen er Studentsamskipnaden med Lisbeth Welta i spissen. Publikum var ungar frå Veslekroa barnehage, studentar, høgskuletilsette og folk som tok turen til høgskulen berre for å høyre konserten. Dei fekk høyre slåttemusikk frå Telemark og blues frå Vest-Afrika og USA – alt framført i soloformat på elektrisk bass. Eit fint musikalsk avbrekk på ein helt vanleg måndag med andre ord.