2-Unni-Boksasp-Ensemble-1_foto-Cathrine-Dokken

Unni Boksasp syng våren inn

2-Unni-Boksasp-Ensemble-1_foto-Cathrine-Dokken

Ny singel. Unni Boksasp Ensemble kjem med ny singel og snart nytt album. Foto: Cathrine Dokken

Spelar i Gullbring

Kvedaren Unni Boksasp har samla ensemblet sitt og stiller på Gullbring i dag, tysdag. Konserten er del av vårturnéen og ensemblet slepper også ein ny singel. Låta heiter ”Fem små ord” og i følgje pressemeldinga så har ensemblet flytta seg eitt steg nærare poppen og tek også element av amerikansk folk inn i lydbildet. Etter singelen skal det kome eit album og Unni Boksasp Ensemble har med seg mange nye viser i kofferten. I tillegg til Boksasp spelar Trygve Brøske (tangent), Magne Vestrum (kontrabass), Olav Luksengard Mjelva (feler) og Petter Berndalen (perkusjon) i ensemblet. Vestrum og Bjørke blir med på konserten.