160414-fribyseminar

Seminar i Fribyen Bø

160414-fribyseminar

Kultursjef Hilde Pedersen (f.v.), student Anne Gro Kleivi, fribyforfattar Dessale Berekhet Abraham, studentane Kristine Flote og Tuva Adriane Lønne og fribyforfattar Idrak Abassov inviterer til menneskerettseminar på Gullbring torsdag. Foto: Gro B. Røiland

«Menneskerettar i heimlandet» er tema i Gullbring kulturanlegg fyrstkomande torsdag.

Seminaret er fyrste post på programmet under litteraturfestivalen Bøker i Bø og involverer mellom andre tre fribyforfattarar. Dei tre er Dessale Berekhet Abraham og Idrak Abassov som held til i Bø og Mohammad Habeeb som er fribyforfattar i Stavanger.

Bø er ein av fjorten norske fribyar. Til seminaret kjem også representantar for organisasjonen Norske Pen og Menneskerettighetshuset i Oslo.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.com