160817-Løvekvinnen-1

Ida opnar filmfestivalen i Haugesund

160817-Løvekvinnen-1

Ida Ursin-Holm frå Bø spelar den vaksne Løvekvinnen i filmen basert på Erik Fosnes Hansens roman. Foto: Filmweb.

Skodespelar Ida Ursin-Holm (25) frå Bø er med når Den norske filmfestivalen i Haugesund opnar for 44. gong fyrstkomande sundag. Den nye norske storfilmen «Løvekvinnen» har fått æra av å opne festivalen. Filmen har eit stjernelag av skodespelarar, og med på laget er Ida som spelar hovudkarakteren i filmen, Eva Arctander, som vaksen.

Fredag 26. august kan resten av Noreg oppleve Ida på stort lerret som løvekvinna. Dette er spelefilmdebuten hennar. Allereie neste haust dukkar ho opp att på kino, da som huldra i eventyrfilmen «Askeladden – I Dovregubbens hall».

Les meir i papirutgåva eller kjøp avisa på buyandread.com.