161020-pa-nye-stier

Ryddar veg i Bø

161020-pa-nye-stier

Odin Langslet (t.v.) frå Telemark Turistforening og prosjektdeltakar Gunnar Eika på toppen av den nyrydda Rektorbakken. Foto: Gro B. Røiland

Bø sentrum har i haust fått fleire nye stiar og gamle gjengrodde er rydda fram. Stiryddarane er deltakarar i pilotprosjektet «På nye stier», som er eit samarbeid mellom Telemark Turistforening og Nav.

Unge arbeidssøkjarar deltar i prosjektet, som blir leia av Odin Langslet i Telemark Turistforening. Skien og Drangedal har vore med i to år, mens Bø kom inn i haust. Med det har Bø kommune fått rydda heilt nye stiar i Evjudalen, samt reinska opp Rektorbakken og gamle tilgrodde snarvegar opp til Bø kyrkje.

Prosjektleiar for Evjudalen, Sindre Flø i Bø kommune, er svært fornøgd med arbeidet som er gjort.

Les meir om «På nye stier» i papiravisa eller kjøp avisa på nett gjennom buyandread.no