posten-bo-distribusjon-14-nov-2016-4618-kari-halvorsen-anne-kari-thorstensen-og-helge-jenssen

Snart slutt på sortering i Bø

posten-bo-distribusjon-14-nov-2016-4618-kari-halvorsen-anne-kari-thorstensen-og-helge-jenssen

Posten skal fram. Postbod Kari Halvorsen (f.v.), postbod Anne Kari Thorstensen og nestleiar ved distribusjonseininga Helge Jenssen har posten til Helgen i Nome klar til utkøyring. Bak ser ein reolen der posten til Ulefoss blir sortert. Foto: Øystein Akselberg

Slutt på sortering i Bø
Frå april av skal all post til Bø, Sauherad og Nome sorterast i Stokke i staden for i Bø som nå. Det betyr at dei tilsette på Posten si distribusjonsavdelinga i Bø ikkje lenger får bruke sin lokalkunnskap for å få feiladressert post på riktig veg. Nå må folk sørgje for heilt riktig adresse på posten sin for å unngå problem. Vil du ha post og pakker fram til di eiga postkasse må du sjølv sørgje for hundre prosent korrekt adresse. Bestiller du pakke på nett frå utlandet er det kjedeleg om pakka går i retur.

Les meir i dagens papiravis.