161222-UKM-2013-Fylkesmønstring-51-

Romjulskonsert med kjentfolk

Gamle kjende. Musikarane som stiller på romjulskonsert kjenner kvarandre frå tidlegare. Dette bildet er frå eit av dei mange innslaga Sindre Bakkåker og Ingrid Skåland Lia har hatt på UKM. Arkivfoto: Marta Kjøllesdal

 

Bøheringar med familiekonsert

Det byr seg fleire høve til å nyte julemusikk i Bø kyrkje. I romjula inviterer nokre utflytta bøheringar med vener til koseleg konsert for heile familien.

– Me sat og prata i haustferien. Me hadde lyst til å finne på noko, lage ein konsert. Så har det balla på seg.

Det fortel Ingrid Skåland Lia og Sindre Bakkåker. Dei to har vore svært aktive i musikklivet i Bø. No studerer dei begge andre plassar, men vil gjerne arrangere ein konsert i heimbygda. Dei har også fått med seg gode vener med nær tilknyting til Bø.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.