140123-Stamina-opna-01

Stamina kjøpt opp

Ute. Dette er frå opninga av Stamina for to år sidan. F.v. Espen Ødegaarden, Tom Erik Benjaminsen, Erik Nyseth, Tore Handberg, Halvor Holtan, Tom Erik Oxholm og ordførar Olav Kasland.

Nye eigarar

Fleire treningssenter i Grenland, blant anna Stamina i Skien og Porsgrunn blir overteke av eit nytt selskap, Elixia Grenland. Med på lasset blir Stamina i Bø og Stamina-namnet vil forsvinne. Det skriv avisa Varen. Elixia i Porsgrunn og Skien blir putta i same selskap. Det nye selskapet skal få ei omsetning pp 70 millionar kroner, 300 tilsette og 14.000 medlemmar, ifølgje avisa. Tidlegare sandvolleyballspelar Bjørn Maaseide er med på eigarsida. Ut forsvinn blant anna tidlegare skøyteløpar Tom Eruj Oxholm.

Les fleire lokale saker i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyabdread.no