Svein Halvor Dahl Beitostølen_nov16_ELR 265 foto Eirik Lund Røer

Karrierebeste for Svein Halvor

God i Noregscupen. Svein Halvor Dahl leverte både sesong- og karrierebeste på Sjusjøen laurdag. Arkivfoto: Eirik Lund Røer.

Skarphedinløparen Svein Halvor Dahl gjekk inn til ein flott 12. plass på 15 km klassisk ski under Noregscupen på Sjusjøen på sundag.

– Endeleg løsna det. Eg er superfornøgd med karrierebeste, seier Svein Halvor.

Nå blir det spennande å følgje bøheringen som har hatt ein positiv utvikling denne sesongen.  Nå ventar Krinsmeisterskap på heimebane komande laurdag. Heddal IL står som arrangør for 10 km klassisk fellesstart på Grønkjær laurdag. Deretter er det Noregsmeisterskapen. Det kan bli spennande med Svein Halvor i storform.

Laurdag gjekk skiskyttar Aslak Nenseter (22), som også går for Skarphedin, inn til ein imponerande 11. plass i noregsvuprennet over 15 km friteknikk. Han blei beste telemarking i rennet der landets beste spesialløparar går. Nenseter slo blant andre Petter Northug som kom på 26. plass.