Nr1 Fitness slyngetrening 18. jan 2017 6878

Gruppetrening er populært i Bø

Slyngetrening er trendy. Det er ofte venteliste på slyngetreninga til instruktør Charlotte Nordmark på treningssenteret Nr1 Fitness Bø. Her demonstrer instruktøren (rosa trøye i midten) ei øving på gruppetreninga «Slynge bein 45» sist veke. Treningskunde Runar Karslen er mannen i grønn t-skjorte.

Treningssentra i Bø melder om at gruppetrening er i vinden for tida. Gullbring merkar ein trend med større interesse for gruppetrening, medan Nr1 Fitness melder at styrketrening aukar i popularitet, både med individuell trening, men mest på gruppetreningar. Bø blad har møtt instruktør Charlotte Nordmark og treningskunde Runar Karlsen på ein av dei mest populære treningane på programmet til Nr1 Fitness, nemleg slyngetreninga.

Saka les du i vekas papirutgåve eller på buyandread.no.