161215-Gullbring-kulturanlegg-04

Får skjenke i kinosalen

Sa nei. Kristin Digranes Bøen sa nei til skjenking i kinosalen i Gullbring.

Digranes Bøen mot skjenking

Gullbring kulturanlegg har søkt om løyve til å skjeke øl og vin i kinosalen. Formannskapet sa ja, men Kristin Digranes Bøen (KrF) stemde imot.

Gullbring ønskjer å kunne skjenke øl og vin under filmsalogen og liknande arrangementet for eksempel under Telemarkfestivalen og kveldskonferansar. Frå tidlegare har kulturanlegget høve til å servere i framstugo, storsalen, kåvån, galleriet og oppåstugu.

Arrangementet filmsalongen blir arrangert på tysdagar, om lag ein gong i månaden. Då blir det først vist film. Etterpå diskuterer publikum filmen. Publikum har ytra ønskje om å kunne kjøpe eit glas vin under filmen eller under diskusjonen etter.

Skjenkinga vil gå føre seg frå eit bord i kinosalen. Det gjeld både under filmsalongen og andre aktuelle arrangement.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.