170406-Norsjø-Strings-øving-01-b

Øver til musikkfest

Norsjø Strings. F.v. Ida Shantini Farmen, Bø, Sunniva Langås-Røiland, Bø, Åsne Omtveit, Seljord, og Johannes Myklebust, Kviteseid, er nokre av dei unge, lokale musikarane som får vere med på Norsjø Kammermusikkfest.

Unge lokale musikarar skal på scena

Norsjø Strings er namnet og dei skal på scena i Gullbring under Norsjø Kammermusikkfest. Skummelt tykkjer dei ikkje at det er, dei har spelt for større publikum.

Musikarane som kjem for å spele under Norsjø Kammermusikkfest har stor sett alle vunne prisar internasjonalt og spelt med kjende orkester. Når dei kjem til Midt-Telemark for å halde konsertar inviterer dei også med seg unge musikarar på scena. I storesminka i Gullbring var ei litt redusert gruppe i gang med øving sist søndag.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.