Russebuss Club Penguin 8799 fem på taket

Første russebuss i Bø

Club Penguin. 17 av russebussens 26 medlemmer samla på eitt brett. Foto: Øystein Akselberg.


Club Penguin heiter bygdas første russebuss. Og ja, det stemmer, det er ein leddbuss. Kjennemerket blir 26 gutar,  eit kraftig lydanlegg og ein 18 meter lang doning.

Bussen er nylakert i heile sin 18 meter lengde av Vestfold kunstdekor og blir absolutt noko folk kjem til å leggje merkje til i tida framover. Den har starta ”rullinga” og har kanskje allereie vore å sjå og høyre i sentrumsgatene.

Gjengen bak den første russebussen i Bø er 26 russ ved Bø vidaregåande skule. Dette er gutar tilhøyrande både frå Bø og bygdene rundt i Midt-Telemark.

Her er medlemmane på bussen: Anders Magnus Ytterbøe, Benjamin Finkenhagen, Bjørnar Østtveit, Brage Langkås, Bård Aslak Fjeld, Christoffer Rasmussen, Daniel Gulbrandsen, Danny Jin Feng, Halvard Ulberg Jansen, Haris Zulic, Jacob Finkenhagen, Joakim Ljosåk, Kevin Matarewicz, Jonathan Chehri, Kristian Ingelstad, Marius Christiansen, Martin K. Johnsrud, Mikael Håndstad, Ole Smeland, Sergio Suarez, Thomas Zweerts, Tom Fossum, Vegard Rygh, Vemund Austad, Emil Eek og Rolv Kluskens Liane.