Bøbussen kjem truleg tilbake. Da blir Hent meg-bussen historie
Bøbussen kjem truleg tilbake. Da blir Hent meg-bussen historie

Fryktar for busstilbodet

Bøbussen. Blir det kutt i budsjettet til fylkeskommunen kan Bøbussen vere trua.

Bøbussen i fare

I forslaget til budsjett for fylkeskommunen i 2018 er det foreslått å kutte 10 millionar kroner til kollektivtrafikken i distrikta i Telemark. Saka vart diskutert på møtet i Midt-Telemarkrådet. Det reagerte kraftig.

– Eg trur det er viktig at me fattar dette vedtaket slik at fylkestingsrepresentantane skjønnar at dette vil radere ut all kollektivtrafikk i øvre Telemark. Dersom dei blir klar over det er eg ikkje så redd for dette forslaget, sa Olav Kasland (V) i rådsmøtet.

Han opplyste at dersom dette blir gjennomført så forsvinn Bøbussen og alle andre bussruter unnateke skulebussar.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.