Rallebanen klubbløp NMK Bø 2. september 2017 5312 Joar Førde, Svein Eivind Mo Haugan og Thomas Helllekås i tårnet

Fjorden Cowboys rulla på Rallebanen

Cowboyar i bilcross. I laurdagens klubbløp på Rallebanen fekk trioen Joar Førde (f.v.), Svein Eivind Mo Haugan og Thomas Hellekås sine første rundar på bilcrossbana. Spent tilskodar var Thea, dottera til Joar Førde. Fjorden Cowboys var også representert med eigen kameramann. Foto: Øystein Akselberg

Laurdagens bilcrossløp på Rallebanen hadde selebert besøk. Joar Førde frå TV-serien Fjorden Cowboys var på plass. Det var også Byting-karane Thomas Hellekås og Svein Eivind Mo Haugan. Korleis det gjekk får du lese om i Bø blad til torsdag. Kven av dei tre som rulla i bilen sin i debutløpet får du svar på der. Alle dei tre kom uansett heilberga gjennom debuten og er klar til sesongs storløp 30. september.