IKKJE SLIK: Dei tradisjonelle dyremønstringane i Seljord blir det ingen ting av i år, heller ikkje for barn.
IKKJE SLIK: Dei tradisjonelle dyremønstringane i Seljord blir det ingen ting av i år, heller ikkje for barn.

God dyrskustemning i regnet

På kalvemønstring. Marit Hegnastykket (5) med Elvira og Per Hobbesland Eftestøl (6) med Pia.

Dyrsku’n er i gang

Regn stoppar ikkje Dyrsku’n i Seljord. Maskin- og traktorseljarane, tivoli, buene med belte, skinn, sleiver, aloe vera-kremmar, mat av alle slag, det fargerike godteriet og alt ein ikkje visste fanst, er på plass.

På fredag var det utstilling av kyr og geiter, noko av det som er sjela til Dyrsku’n. Blant dei som var i elden i ringen var Marit Hegnastykket (5) og Per Hobbesland Eftestøl (6). Dei viste fram kvar sin kalv under kalvemønstringa.