171019-Olympiatoppen-til-Bø-16-b

Olympiatoppen til Bø

Testing. Det er mange som brukar testlabben i Bø. Mikael Høgman går på Toppidrettsgymnaset i Telemark og blir testa av Arnstein Sunde. Martin Gjøra skal koordinere bruken av labben for Olympiatoppen Sørøst.

Skal teste talent

Høgskulen i Søraust-Noreg (HSN) har inngått samarbeid med Norges idrettsforbund. og Olympiatoppen og etablert Olympiatoppen Sørøst. Det gir stillingar i Bø.

Jorunn Horgen er avdelingsleiar for Olympiatoppen Sørøst. Den nye avdelinga vart etablert 1. august og nyleg samla ho teamet sitt for første gong nettopp i Bø. Horgen understrekar at dette blir ein nettverksorganisasjon som skal tene tre fylke. Men i alle fall ein av dei som er tilsette skal ha base i Bø. Det er tidlegare Bø-student Martin Gjøra.

Les meir i papiravisa eller kjøp heile avisa eller enkeltsaker på nett på buyandread.no.