171026-Skarphedin-fotball-J14-lagbilde-1-18.-oktober-2017

Topplag med godt humør

Skarphedin jenter J14. Her er jentene på J14 klar for sesongens siste seriekamp. Bak f.v. John Auver Øygarden, Silje Prestbakken, Amalie Aasmundstad Andersen, Ingvild Rorge, Una Langkås, Adele Gulbrandsen, Tonje Sannes Moen, Kathrine Nymoen, Kristine Svendsen, Nora Øygarden og Runar D. Elvestad. Framme f.v. Stine Mari Dyrud, Åsne Strand Paulsen, Mari Haugenens Elvestad, Elodie Lio, Andrea Hvitås, Tonje Solheim, Mina Marie Flatmo og Kristiane Kolstad. To spelarar mangla denne kampdagen: Shaharo Mohamud og Sofie Vreim.

Jenter på toppen

 

Jentelaget J14 tel 19 glade jenter frå same årskull. Etter ein strålande sesong mangla dei berre eit lite poeng for å vinne 1. divisjon.

I flomlyset på hovudbanen på Sandvoll stadion gjekk Skarphedin jenter 14 år sin siste seriekamp for sesongen onsdag sist veke. Den avslutta ein god sesong for Bø-laget som tel heile 19 jenter, alle fødd i 2003.

I fjor spelte laget 9er-fotball og laget har takla overgangen til stor bane og 11er-fotball svært godt. Denne sesongen har dei spela i J14 1. divisjon og kjempa med Kragerø om å bli kretsmeister.

– Me har åtte sigrar av åtte moglege på heimebane i serien og har berre tapa ein kamp på bortebane, seier trenar og lagleiar Runar Elvestad. Han har med seg John Auver Øygarden på trenarsida.

Les meir i papiravisa eller kjøp heile avisa eller enkeltsider på nett på buyandread.no.