171214-Kunnskapsparken

Kunnskapsparken ute på anbod

Miljøvennleg bygg. Kunnskapsparken skal byggjast i massivtre og vere eit plussbygg som produserer energi. Det opplyser adm. dir. Hans Erik Stormoen i studentsamskipnaden. Det er her kommunen har intensjonsavtale om å plassere Bø bibliotek. Teikningar: Studentsamskipnaden i Sørsøst-Norge (SSN).

Kan kome på 200 millionar kroner

 

Tysdag denne veka sendte Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN) ut anbodspapira på Kunnskapsparken i Gullbring. Prisen kan bli over 200 millionar kroner.

Det opplyser administrerande direktør i SSN, Hans Erik Stormoen.

Tidlegare har det blitt stipulert at bygget på 8.000 kvadratmeter vil kome på rundt 150 millionar kroner. Stormoen trur altså prisen blir høgare. Endeleg svar på det får ein i slutten av januar når anbodet på bygget kjem inn. Planen er at Kunnskapsparken skal vere ferdig til skulestart i 2019, det vil seie om under to år.

Les meir i papiravisa eller kjøp avisa på nett på buyandread.no.  Der kan ein kjøpe enkeltsider eller heile avisa.