180118-Gullbring-Katharina-Berg-Skomedal-1

Cecilie er ny sjef i Gullbring

 

Cecilie Berg Skomedal har fått jobben med å fylle Gullbring med kulturinnhald. Foto: Gro B. Røiland

I januar byrja Katharina Berg Skomedal (32) i jobben som ny arrangements- og marknadssjef i Gullbring kulturanlegg. Berg Skomedal var ein av sytten søkjarar til å overta jobben etter Kristian W. Rantala, som har blitt leiar av Vinje-senteret.

Skomedal skal blant anna sy saman kulturprogrammet i kulturhuset framover og formidle til verda kva Gullbring kan by på.

Sjølv om namnet Skomedal kjem frå Setesdal, er ho ekte vestlending, født og oppvaksen i Haugesund. Mange år av livet, i samband med utdanning, har ho budd utanfor Noreg. I England har ho studert teknisk teaterfag med lyd, lys, scenografi og kostyme, samt administrasjon. Ho har også studert økonomi- og administrasjonsfag fleire år både i England og Nederland.

Les meir om Gullbrings nye arrangements- og marknadssjef i papiravisa eller i e-avisa på nett.