MSG Deice 1 Svein Gunnar Mæland

Boeing-fly over Bø laurdag

Eit industrieventyr. Svein Gunnar Mæland og hans firma MSG Production når ein nymilepæl laurdag når hans nyinnkjøpte Boeing 737 flyr lågt over Bø og landar på norsk jord. Arkivfoto frå 2015 da Mæland for første gong viste fram ein prototype på vaskehall for fly. Foto: Øystein Akselberg

Overflyging over Bø utsett til laurdag

Bø blad skriv i dagens avis om neste epoke i Mælands industrieventyr: MSG Production har kjøpt inn ein Boeing 737 som skal vere demonstrasjonsfly i firmaets store testhall for vask- og avising av fly på Geiteryggen flyplass i Skien. Planen var at flyet skulle kome lågt over Bø fredag for så å lande på norsk jord. Nå er flyginga utsett til laurdag med landing cirka klokka 13. Det betyr at lågtflyginga og fotograferinga over Bø skjer rundt klokka 12.