180208-UKM-Bø-Sauherad-323-

Flott ung kulturmønstring i Gullbring

Slagverkere: Jon Rørmark, Åsmund Waage, Sebastian Grav Lunde, Hassan Al-Azari, Birk Lyngdal og Marcus Norendal framførte Balkan Holiday. FOTO: Øystein Akselberg

Ein allsidig konsert med høgt nivå

Det vart ei flott framsyning ungdommane som deltolk i UKM i Bø og Sauherad serverte i dag, laurdag. UKM består ikkje berre av sceneinnslag, alle typar kulturinnslag er velkomne. I Gullbring var det også ei kunstutstilling, der var det med 19 kreative verk.

Ti sceneinnslag  frå Bø og Sauherad og fem deltakarar på utstillinga går vidare til fylkesfesten. Slagverkerane på bildet er ei av gruppene. I den gruppa er det elles deltakarar både frå Bø og Sauherd.

Sverre Jacobsen som står bak det lokale arrangementet var godt fornøgd med ein allsidig konsert med høgt nivå.

Les meir og sjå fleire bilde i avisa som kjem torsdag.