170208-Mt-Ap-foto--Ap

Arvid Hagen Ap-leiar

Midt-Telemark Arbeiderparti. Nokre av dei nyvalde styremedlemmane f.v.: Arvid Hagen, fylkesordførar Sven Tore Løkslid (Ap), Mari Anne Jensseter, Merete Kaste, Inger Marie Dahl, Kari Vala, Jan Sigurd Pettersen, Karin Hagen, Hans Sundsvalen og Jon Halvor Svalbjørg. Foto: Arbeiderpartiet

Styret i det nye Midt-Telemark Arveiderparti

Onsdag kveld valde årsmøtet i det nystifta Midt-Telemark Arbeiderparti styre. Arvid Hagen, som sat som siste leiar i Bø Arbeiderparti, vart vald til den første leiaren.

Nestleiar vart Bjørn Hesthag, Sauherad, medan tidlegare ordførar i Sauherad, Hans Sundsvalen, er sekretær. Kari Vala, Sauherad, er vald til kasserar og Jon Halvor Svalbjørg, Bø, er fagleg politisk ansvarleg. Karin Hagen er studieleiar og Mari Anne Jensseter er kvinnekontakt.

Styremedlemmar er Inger Marie Dahl og Arne Storhaug. Merete Kaste og Arne Petter Akseth. Dei andre vala:

Arbeidernes arkiv: Arnold Aarmodt og Einar Djuve. Kasserar Folkets Hus: Henry Bråthen, Revisorar: Arnold Aarmodt og Arnhild Huset Carlsen.