180401 24 hours

Liv og leven i 24 timar

Kapellan Kristian Gotehus Køhn frå Bø kyrkje, Nina Merete Hegg Bakkåker frå Bø Pinsemenighet, Soar og leiar av 24 Hours Festival, Kristin Digranes Bøen, ønsker velkommen til 24 Hours for femte gong. Foto: Gro Birgitte Røiland

Helga etter påske blir det garantert liv og leven i Gullbring kulturanlegg. Da inviterer kyrkjelydane i Bø, Sauherad, Nome og Seljord, saman med Skjærgård Music & Mission Festival, til 24 Hours.

– Me har plass til 300 barn. Dei siste åra har det ligge på 250 i gjennomsnitt, men me har også hatt eit par år med venteliste, seier Nina Merete Hegg Bakkåker frå Bø Pinsemenighet, Soar.

Sytti frivillige

Som festivalnamnet fortel er dette eit 24-timar langt opplegg. Målgruppa er barn frå 5. til 7. klasse. Alt går føre seg i Gullbring, der idrettshallen blir fylt med aktivitetar. Her blir det klatring, bryting med sumodrakter, bordtennis, gigaball, borrelåsvegg og mykje meir. Elles på huset i løpet av døgnet er det hobbyaktivitetar, bading i symjehallen og film for festivaldeltakarane.

Les meir i papiravisa eller i e-avisa på boblad.no.