MSG Production 2018 Svein Gunnar Mæland

Opnar verdas første automatiske flyvaskemaskin

Gigantprosjekt. Gründar Svein Gunnar Mæland framfor verdas første heilautomatiske vaskemaskin for fly. Hallen står på Geiteryggen i Skien og er nesten 20 meter høg, 43 meter brei og 63 meter lang. Laurdag skal selskapets fly vaskast i hallen. Foto: MSG Production AS.

MSG Production med Svein Gunnar Mæland i spissen har offisiell opning og verdas første demonstrasjon av den gigatiske vaskehallen for fly på Geiteryggen i Skien i morgo. Statsminister Erna Solberg kjem for å klyppe snora. Firmaet har investert svimlande 80 millionar kroner i prosjektet. No håpar dei at første sal kan nærme seg. Både Torp og eit firma i flyindustrien i Saudi-Arabia er svært interesserte.

I morgon, laurdag, ønskjer MSG over 150 inviterte gjeser velkomen til å sjå vaskehallen i bruk. Interesserte publikummarar er også velkomne til å ta ein kikk.