Bø ungdomskorps jubileum 45 år 4. november 2018 4551 fem aktørar

Mange aktørar på jubileumskonsert

Musikalsk bukett. Nokre av aktørane på scena i sundagens jubileumskonsert i regi av Bø ungdomskorps var Aasmund Nordstoga (f.v.), Grete H. Sele frå Bø kyrkjekor, Randi Stokland frå Bø ungdomskorps, Finn Arne Dahl Hanssen frå Telemark messingkvintett og Sverre Jacobsen, dirigent i Bø ungdomskorps og musikar i Telemark messingkvintett. Foto: Øystein Akselberg

Festeleg konsert

Bø ungdomskorps feira 45-årsdag og hadde invitert til stor jubileumskonsert med mange musikalske vener. I tur og orden serverte Bø ungdomskorps, Telemark Messingkvintett, Aasmund Nordstoga og Bø kyrkjekor fin musik og song i Gullbring i går kveld.

Konserten hadde tittelen «Jubileum» og korpset nytta høve til også å feire at Musikkorpsbevegelsen er 100 år, at Militærmusikken er 200 år og at det er 200 år sidan Aasmund O. Vinje blei fødd.