181108-Bø-stasjon-TGB-ombygging-46-b-

TGB fekk jobben

Betre plass: Ved å fjerne Stasjonsbua og setje opp mur langs Møllevegen blir det betre plass på parkeringsplassen ved Bø stasjon. Det er TGB som har fått jobben. Dagleg leiar Kim Bergskås (t.h.) og anleggsleiar Kai Bråthen.

Drosjene skal flyttast først

Telemark Grunn og Betong (TGB)har fått jobben med å byggje om parkeringa ved Bø stasjon.

– Arbeidet kjem på om lag fem millionar kroner pluss moms, seier dagleg leiar i TGB, Kim Remi Bergskås.

Han opplyser at det som har førsteprioritet er å flytte drosjene til andre enden av bygget, mot Borgjabrua. Stasjonsbua er stengd og skal over i ei mobil vogn til ombygginga er klar. Då skal den inn i stasjonsbygget. Finn Rønning ved Bø Museum seier at ein ikkje har vurdert å flytte Stasjonsbua til museet.

Les meir i papiravisa eller eavisa på nett.