Telemarkfestivalen Husly

Tid for festival

Telemarkfestivalen. På Husly spelte i dag Ragnhild Furholt trio lunsjkonsert. Foto: Øystein Akselberg

Den 30. Telemarkfestivalen er sparka i gang. I går kvled var det Øyonn Groven Myhren og Bugge Wesseltoft med band som samla fullt hus på Bø hotell. Det fortsett med quis og konsert med Vicent Cross på Bull Inn. I dag var det fin konsert med Ragnhild Furholt trio på Husly. Nå går det slag i slag utover dagen. Klokka 16 er det dansefest på torget og ikkje minst Jubileumskonsert kl 19 i Gullbring. Vidare utover kvelden skal svenske Väsen og Celtic Roots Ensemble med blant anna Knut Reiersrud og Tuva Syvertsen på scena, også det i Gullbring.

Opningskonsert. Festivalen opna med konsert med prosjektbandet Nordjordet med Øyonn Groven Myhren og Bugge Wesseltoft i spissen. Foto: Øystein Akselberg