USN offisiell opning august 2019 5246 Petter Aasen med cam

Nytt studieår er i gang

Studiestart i . Rektor ved Universitetet i Søraust-Noreg (USN), Petter Aasen, opna studieåret 2019-2020 ved campus Bø i går. Aasen nytta sjansen til å ta ein liten filmsnutt av musikaren Iris og studentar og gjester som var tilstade i amfiet. Foto: Øystein Akselberg

Denne veka er det studiestart ved Universitetet i Søraust-Noreg (USN). USN campus i Bø har 3.000 studentar totalt og ein reknar med at rundt 1.500 nye studentar startar opp i Bø denne veka. I går var det offisiell opning ved rektor Petter Aasen i uteamfiet ved skulen. Ordførar i Bø, Borgar Kaasa, ønskte velkomen. Kaasa oppfordra studentane til å engasjere seg i lokalt foreiningsliv og gjerne også ta i bruk butikkane i Bø.

Bø blad har studentar som tema i dag med ni sider redaksjonelt stoff.