Blid jentegjeng. Bak frå venstre Linnea Ståland (7) frå Bø, Lilly Klonteig Haugane (8) frå Bø, Guro Kleivi Sollid (7) frå Bø og Nova Kristin Gjønnes (8) frå Gvarv. Framme frå venstre Amelia Klonteig Haugane (6) frå Bø, Ellinor Trondsen Singsaas (8) frå Rjukan, Nora Forberg Jørum (8) frå Bø og Ingebjørg Kleivi Sollid (8) frå Bø.
Blid jentegjeng. Bak frå venstre Linnea Ståland (7) frå Bø, Lilly Klonteig Haugane (8) frå Bø, Guro Kleivi Sollid (7) frå Bø og Nova Kristin Gjønnes (8) frå Gvarv. Framme frå venstre Amelia Klonteig Haugane (6) frå Bø, Ellinor Trondsen Singsaas (8) frå Rjukan, Nora Forberg Jørum (8) frå Bø og Ingebjørg Kleivi Sollid (8) frå Bø.Bilde 1 av 7

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bileta må du ha eit abonnement.

Rekord for handballskulen