MANGE BIDRAG: Både naboar og andre innan landbruk og næringsliv i Midt-Telemark har bidratt til den nye mathagen. Den nye plantetunnellen er bygd på dugnad med restmateriale frå fruktproduksjon. F.v. Johanna Seim, Ana Julie Verbelen og Jorid Vale.
MANGE BIDRAG: Både naboar og andre innan landbruk og næringsliv i Midt-Telemark har bidratt til den nye mathagen. Den nye plantetunnellen er bygd på dugnad med restmateriale frå fruktproduksjon. F.v. Johanna Seim, Ana Julie Verbelen og Jorid Vale. FOTO: Gro B. RøilandBilde 1 av 6

For å sje desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sje desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sje desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sje desse bileta må du ha eit abonnement.

For å sje desse bileta må du ha eit abonnement.

Satsar stort på nye Evju mathage