GÅVER: F.v. gåvemottakarar Kristin Kleppen og Atle Tjønnås, Bø museum, styreleiar i Sparebankstiftinga Hans Bakke, Linda Stangeland og Cathrine Aaslund, Skarphedin fotball, Kjell Stundal, Bø kulturnettverk , Kristoffer Mosfjeld (midten bak) i Bø lyd og bilde, Thomas Loftsgarden og Sveinung Soterud, Sparebanken Din. Fremst f.v. fotballspelarane Jon Hynne, Leonard Røine Winkelmann og Essey Ghebrehiwet.
GÅVER: F.v. gåvemottakarar Kristin Kleppen og Atle Tjønnås, Bø museum, styreleiar i Sparebankstiftinga Hans Bakke, Linda Stangeland og Cathrine Aaslund, Skarphedin fotball, Kjell Stundal, Bø kulturnettverk , Kristoffer Mosfjeld (midten bak) i Bø lyd og bilde, Thomas Loftsgarden og Sveinung Soterud, Sparebanken Din. Fremst f.v. fotballspelarane Jon Hynne, Leonard Røine Winkelmann og Essey Ghebrehiwet.

1,1 millionar kroner frå Sparebankstiftinga