LOKAL MAT: Terje Dørumsgaard (f.h.) og Eivind Lønheim har tidlegare samarbeidd om å skape nye matopplevingar av lokale råvarar til Norsk Eplefest. Nå er det kot frå Norsjø som står på menyen.
L

Sprøsteikt delikatesse frå Norsjø

Han er bitte liten og har frå gamalt av vore bruka som fôr, gjødsel og agn. Nå har lokale matentusiastar omskapt kot frå Norsjø til velsmakande, eksotisk delikatesse.

Publisert Sist oppdatert

Krøkle, eller kot som den heiter lokalt i Midt-Telemark, er ein djupvassfisk som lever i Norsjøvassdraget. Vanlegvis står den på 15 meters djup, men ti dagar i året, midt i mai, kjem den opp for å gyte.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS