PRISDRYSS PÅ GVARV. Med ein eplehage og Lifjell som bakgrunn står vinnarar av Spesialitet-merket saman med ein svært glad matminister. F.v. Bakstelauget ved Anne Underberg, Inger Marie Bakås og Vilde Hommo, matminister Olaug Bollestad (KrF), Epleblomsten ved Torunn Irene Vale, Martin Holtskog og Ole Martin Sundsvalen. Lengst til høgre administrerande direktør i stiftinga Matmerk, Nina Sundqvist. Foto: Øystein Akselberg
PRISDRYSS PÅ GVARV. Med ein eplehage og Lifjell som bakgrunn står vinnarar av Spesialitet-merket saman med ein svært glad matminister. F.v. Bakstelauget ved Anne Underberg, Inger Marie Bakås og Vilde Hommo, matminister Olaug Bollestad (KrF), Epleblomsten ved Torunn Irene Vale, Martin Holtskog og Ole Martin Sundsvalen. Lengst til høgre administrerande direktør i stiftinga Matmerk, Nina Sundqvist. Foto: Øystein Akselberg

Minister delte ut prisar for lokalmat i særklasse